Hyreskostnad på vedeldade badtunnor från hyrbadtunna.nu

Vanligtvis så hyrs våra badtunnor ut över en helg. Hos oss så hämtar ni den på torsdag och lämnar åter på söndag (måndag i Öxnered). Ingen stress på fredag med andra ord.

Vi hyr ut våra vedeldade badtunnor under 2 fasta perioder och inte enstaka kvällar, med anledning av att det tar lite tid att fylla på med vatten och sen elda upp dem till en badvänlig temperatur. Så därför gäller nedan.

Måndag – Onsdag 690:- (Hämtas 17:00 på måndag och lämnas åter samma tid på onsdag)
Torsdag – Söndag 1490:- (Totalkostnad för hela helgen. Gäller oavsett om Ni vill hämta på torsdag, fredag eller lördag)

Storhelger: Lite olika….. klicka här för  priser

PLUS-MENY:

Gör det enkelt för er och boka “plus-meny” för endast 490 kr – då ingår ved, tändvätska och marschaller för en perfekt kväll, eller 790 kr för 2 kvällar

UTKÖRNING:

I mån av tid kan vi köra ut badtunnan till er på torsdag kväll. Vi tar 20 kr per påbörjad kilometer, från utlämningsställe i Öxnered och 200kr i timmen.

Tunnan hämtas och lämnas 17:00

OBS! Tunnan ska sköljas ur och kaminen ska tömmas innan återlämning. Om detta inte gjorts debiteras 500:- för städning av tunna & kamin.

BADKLART:

Om Ni bokar Badklart så sköter vi ALLT inför ert bad. Vi levererar badtunnan till vald plats, vi fyller på den med vatten och ser till att den håller rätt temperatur när det är läge att bada. Villkor och priser, klicka här